Ο Λόγος του Θεού ηχεί αιώνια…

Ο Λόγος του Θεού ηχεί αιώνια…

slide2

«Σας έχω δώσει την υπόσχεση να μείνω κοντά σας ως το τέλος του κόσμου… Και ο Λόγος Μου θα ηχεί αιώνια για σας, τα πλάσματα Μου, σαν σημάδι της παρουσίας Μου».

Ο δεσμός ανάμεσα στον Θεό, τον προαιώνιο Δημιουργό σας, και σας τα δημιουργήματα Του, θα ισχύει αιώνια… Η Αγάπη Μου θα σας εκδηλώνεται και θα σας μιλάει αιώνια, διότι η μεγαλύτερη μακαριότητα της από την αρχή της δημιουργίας ήταν να επικοινωνεί μέσω του Λόγου με τα δημιουργήματα της- και για το λόγο ακόμη ότι η μακαριότητα για όλα τα όντα είναι να λαμβάνουν χωρίς διακοπή τη δύναμη που τους παρέχει η Αγάπη Μου, το ότι τους μιλώ δε απευθείας είναι μία εκδήλωση αυτής της ακτινοβολίας που τους παρέχει δύναμη.

Είμαι Εγώ προσωπικά που εκφράζομαι μέσω του Λόγου… Σας μεταδίδω τις σκέψεις Μου και η ευδαιμονία Μου είναι να σας κάνω να εκφραστείτε και σεις απέναντι Μου, έτσι που να μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μεταξύ Πατέρα και παιδιού, που από μόνη της σημαίνει ύψιστη μακαριότητα…

Όσο πιο τέλειο είναι δε ένα ον τόσο πιο καθαρά ηχεί στην καρδιά του η φωνή Μου, πράγμα που από πνευματική άποψη σημαίνει ότι το ον αυτό διαθέτει διαυγέστατη γνώση, θέλει και σκέφτεται όπως Εγώ, καθώς χάρη στην τελειότητα του είναι ολόψυχα συνδεδεμένο μαζί Μου.

Ωστόσο τη δυνατότητα να Με ακούσει την έχει κάθε ον, ακόμη και όταν βρίσκεται σε ένα χαμηλότερο βαθμό ωριμότητας, εφόσον ως αυτοσυνείδητη ύπαρξη επιτυγχάνει να συνδεθεί μαζί Μου.

Αντίστοιχα υψηλός ή χαμηλός είναι και ο βαθμός της μακαριότητας που αισθάνεται, δεδομένου ότι από τη στιγμή που επανασυνδέεται μαζί Μου, αποκτά αληθινά τη ζωή γιατί τότε έχει πια ξεπεράσει το θάνατο που είναι η μόνη κατάσταση κατά την οποία δεν ακούγεται η φωνή Μου.

Πολύ λίγοι άνθρωποι όμως γνωρίζουν ότι ο Θεός και Δημιουργός τους θα ήθελε να τους μιλήσει και ότι και εκείνοι θα μπορούσαν να Τον ακούσουν, εάν ζούσαν σε αρμονία με τη βούληση Του. Λίγοι μόνο βιώνουν την ευτυχία να Τον ακούσουν ζωντανά, αφού λίγοι αποκτούν μία στενή σχέση μαζί Του…

Όταν δε οι συνάνθρωποι τους πληροφορούνται σχετικά με αυτή την επικοινωνία, τους φαίνεται απίστευτο και το μόνο που κάνουν είναι να ειρωνεύονται αυτούς που τους το κάνουν γνωστό… Όμως “ο Λόγος Μου θα εξακολουθεί να υφίσταται, ακόμη και άμα εξαφανιστούν ο ουρανός και η γη…

” Αλλά και αυτή την υπόσχεση Μου ως επί το πλείστον σεις οι άνθρωποι την ερμηνεύετε διαφορετικά, πιστεύοντας ότι ο “καταγραμμένος Λόγος” διατηρείται αναλλοίωτος. Όμως χρειάζεται να δίνεται κάθε τόσο ο Λόγος Μου στη γη, δεδομένου ότι εξαιτίας της ελευθερίας της βούλησης του ανθρώπου δεν διατηρείται τίποτα αναλλοίωτο, ώστε δεν υπάρχει ούτε εγγύηση ότι διατηρείται η καθαρότητα του Λόγου.

Ωστόσο η υπόσχεση Μου αυτή έχει ένα βαθύτερο νόημα. ‘Ό Λόγος Μου θα εξακολουθεί να υφίσταται…”

σημαίνει ότι θα ηχεί διαρκώς και αιωνίως για τα όντα, ότι θα μαρτυρεί διαρκώς και αιωνίως για το δεσμό που συνδέει όλα τα δημιουργήματα Μου με Μένα, ότι τα πλάσματα Μου θα έχουν τη δυνατότητα να Με ακούν προσωπικά διαρκώς και αιωνίως- διότι η μακαριότητα τους είναι ακριβώς αυτή, το ότι τους μιλώ Εγώ προσωπικά, το ότι γνωρίζουν πάντοτε τη βούληση Μου και φέρουν την ίδια βούληση μέσα τους, το ότι έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνούν με τον Θεό και Δημιουργό τους όπως κάνουν τα παιδιά με τον πατέρα τους…

το ότι τα πληροί και τα πλημμυρίζει με απέραντη ευδαιμονία η πιο βαθιά συνειδητότητα, η πιο υψηλή σοφία, η αληθινή γνώση. Και όλα αυτά είναι αποκλειστικά αποτέλεσμα της επικοινωνίας μαζί Μου μέσω του Λόγου.

Εάν δεν μπορούσε να ηχήσει μέσα σε όλα τα όντα ο Λόγος Μου, δεν θα υπήρχε ούτε και πραγματική ζωή, γιατί ο Λόγος Μου είναι η Ζωή, η Δύναμη και η μακαριότητα- διαφορετικά θα ήμουν για τα πλάσματα Μου πάντοτε ένας απόμακρος, απρόσιτος Θεός, χωρίς να υπάρχει καμία αιτία να αναζητήσετε την επαφή μαζί Του ούτε και κανένα αποτέλεσμα από μία τέτοια επαφή.

“Θα μείνω μαζί σας μέχρι το τέλος…” Θα έχετε πάντοτε Εμένα και την παρουσία Μου … εκτός εάν ανήκετε ακόμη στον αντίπαλο Μου, στου οποίου τη σφαίρα δικαιοδοσίας Εγώ δεν επεμβαίνω, για το λόγο ότι θα πρέπει να είναι εθελοντική η επιλογή σας να στραφείτε σε Μένα.

Μα από τη στιγμή που θα έχετε απομακρυνθεί από εκείνον και θα Με αναζητάτε συνειδητά, ο Λόγος Μου θα ακούγεται και σε σας εσωτερικά, στην αρχή βέβαια πολύ χαμηλόφωνα, ως φωνή της συνείδησης… όμως προοδευτικά θα μπορείτε να ακούσετε όλο πιο καθαρά τη φωνή Μου, φθάνει να αφοσιωθείτε αποκλειστικά και μόνο σε Μένα, έτσι που να ωθείστε από μέσα σας να Μου μιλήσετε με τις σκέψεις σας…

Τότε θα σας έρθει μία απάντηση που αρχικά δεν θα καταλάβετε ότι είναι δική Μου, αλλά θα νομίσετε ότι είναι προσωπικό σας συμπέρασμα. Μα όσο πιο πολύ αποτραβιέστε από τον κόσμο και αναζητάτε Εμένα, τόσο πιο δυνατά ηχεί η φωνή Μου εντός σας και το γεγονός ότι πιστεύετε ότι θα σας απευθύνω το Λόγο, μπορεί να σας κάνει επίσης ικανούς να περιμένετε συνειδητά την ομιλία Μου.

Και όντως θα Με ακούσετε… Εξαρτάται αποκλειστικά από το βαθμό ωριμότητας της ψυχής σας, ήτοι από το βαθμό της αγάπης που έχετε, με ποιο τρόπο ακούτε Εμένα και το Λόγο Μου. Επειδή ανήκετε δε σε Μένα και συνεπώς προχωρείτε αδιάκοπα προς τα πάνω, γι’ αυτό δεν πρόκειται να χάσετε πια το Λόγο Μου. Θα είμαι και θα παραμείνω κοντά σας και θα σας μιλώ διαρκώς και αιωνίως, έτσι ώστε θα αυξάνετε συνεχώς τη μακαριότητα σας χάρη στη συνεχή επικοινωνία μαζί Μου μέσω του Λόγου Μου… Αμήν».

(Μπέρτα Ντούντε)

10429360_857984857578549_6061407977902842810_n10429360_857984857578549_6061407977902842810_n